برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

حضور ۹۰۰ داور کودک و نوجوان، رویکرد مثبت جشنواره امسال است | گفتگو کارگردان «ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان»

  • کد خبر: ۱۸۸۱۸۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱
حضور ۹۰۰ داور کودک و نوجوان، رویکرد مثبت جشنواره امسال است | گفتگو کارگردان «ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان»
سهم خراسان رضوی در سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان، سه فیلم در بخش داستانی بود که فیلم «ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان» به کارگردانی سید علی موسوی نژاد یکی از این سه فیلم است.

«ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان» روایت‌گر پسری ۱۱ ساله به نام آرش بوده که یکی از چهار گیمرهای برتر جهان است.

آرش همچون دیگر گیمرهای برتر جهان برای افتتاحیه بازی‌های کامپیوتری دعوت می‌شود اما خانواده‌اش با رفتن او مخالفت می‌کند.

کارگردان فیلم «ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان» در مصاحبه با شهرآرانیوز می‌گوید: در واقع حضور در این افتتاحیه، یک توطئه بوده و این گیمر نباید در آن شرکت کند و خانواده در تلاش هستند تا کودک خود را از این چالش نجات بدهند.

موسوی نژاد بیان می‌کند: این نمایش، به موضوعات مختلفی می‌پردازد که در این فیلم در تلاش هستیم تا بازی‌های کامپیوتری را آسیب شناسی کنیم.

وی در خصوص وضعیت جشنواره کودک و نوجوان توضیح می‌دهد: با توجه به عدم برگزاری این جشنواره در سال گذشته، در این امسال نظم خوبی برقررا است و اکران فیلم‌ها به موقع انجام می‌شود.

به گفته کارگردان فیلم «ایلیا، در جست‌وجوی قهرمان»، داورهای کودک و نوجوان که امسال به بدنه جشنواره اضافه شدند رویکرد خوب و بسیار مثبتی است.

موسوی نژاد توضیح می‌دهد: امسال در کنار داورهای اصلی ، ۹۰۰ داور کودک و نوجوان به این بدنه اضافه شدند.

وی با بیان اینکه حیطه کودک و نوجوان دشوارتر از کار بزرگ‌سال است، تشریح می‌کند: در ساخت فیلم‌های حوزه کودک و نوجوان، فیلم ساز باید نیاز و علایق این رده سنی را به خوبی شناخته و با چالش‌های کودک و محدودیت‌های کودک در صحنه به خوبی آشنا باشد.

این کارگردان در خصوص نحوه حمایت از تولیدکنندگان جشنواره می گوید: فیلم ارسالی من در بخش خصوصی و با بودجه شخصی بوده است، اما تبلیغات اکران فیلم‌ها می‌تواند بزرگ‌ترین حمایت برای ما باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->